Smart green air - indoor air improvements by plants & techs - smart greenwall systems

Over Groenwand

01.

WHY 

WE ARE

GREENOVATORS 

We know that good design means good business.

Bij groenwand willen we de natuur dichter bij de mensen brengen en daarmee een binnenklimaat en leefmilieu creëren waarin we ons echt beter zullen voelen.

Beter werken, wonen, leven, zorgen, ontspannen én leren, daar gaan we voor.


Planten zuiveren de lucht, geven zuurstof, verbeteren de akoestiek en verhogen de productiviteit. Het effect van die frisse neus na een boswandeling, maar dan in

je kantoor of woonkamer? Dat is waar we voor gaan. En wat we aantonen, met onze smart app én IoT gestuurde metingen.

Kies groen dat werkt, en werk zelf beter. Take cAir

Sensor


Oxygen

Wall

4219

Extra planten

136

Succesprojecten

417

Gezonde klanten

The level of detail, expertise, innovation, and genuine craftsmanship that has gone

into this greening project is incredible.

It's well worth the investment, the improvement of our work environment has kicked our production rate through the roof. Marieke's knowledge and production value are amazing. Thanks for the clean, green air!

ERWIN V.
Boortmalt - Port Invest

The level of detail, expertise, innovation, and genuine craftsmanship that has gone

into this greening project is incredible.

It's well worth the investment, the improvement of our work environment has kicked our production rate through the roof. Marieke's knowledge and production value are amazing. Thanks for the clean, green air!

ERWIN V.
Boortmalt - Port Invest

02.

HOW

MEET THE TEAM

BEHIND all this green

Grote ideëen ontstaan zelden alleen, samen zijn we sterker. Meer planten: meer zuurstof, en meer samenwerking: beter resultaat. Groenwand is een team-effort, onze projecten ontstaan dankzij die extra inspanningen van enkele gedreven en gepassioneerde partners en helpers.


Door de combinatie van hun talenten zijn we in staat authentiek, innovatief en lokaal werk af te leveren. Door een cross-over tussen natuur, technologie en IoT zijn we onderscheidend én uniek op de markt.


We werken met duurzame materialen,

3D printing, recyclage en GROEN.


Victor Daeseleire

Projectmanager - Video - Photography

Toebak

Our 'mosscotte' - Moral support - Hugs

Marieke Govaerts

CEO - Project & Oprations manager

The MossMasters

Green Design team - mossmasters.eu

We all know that plants make people happy.

Let's add healthy.

Elk succesvol project is het resultaat van ons enthousiast green-team, onze unieke, vernieuwende werkwijze en de overtuigde klanten die ons steunden onderweg.


Met iedere nieuwe plant, verticale tuin,

of binnenboom die we plaatsen, verbeteren we onze leefwereld en bouwen we aan een omgeving waar niet alleen de planten,maar ook bewoners, klanten of gasten kunnen floreren. We bieden groen, maar ook ademruimte, een blikvanger, een gezonder milieu, koeling, schaduw, minder fijn stof en minder lawaaihinder. 

En dat met of zonder onderhoudspakket.

03.

WHAT

PROJECTS and plants

THAT BREATHE

JOIN THE GREEN DREAM

Wil je ook meer planten, natuur of verticaal groen in huis halen en je binnenklimaat verbeteren?

Vertel ons meer over waar je naar zoekt en hoe we daarmee van dienst kunnen zijn.

GROEN ZONDER ZORGEN
Greencare Team


Graag meer groen en leven in huis, maar geen groene vingers? Onze medewerkers bieden een totale ontzorging.

And they lived happily ever after...

Ook na onze projectrealisaties blijven we jou en je beplanting verder ontzorgen.  Want wanneer je investeert in een beter binnenklimaat, wil je daar het maximaal rendement uit. Dit bereik je wanneer je planten in optimale conditie zijn,  de sensoren goed geijkt zijn en de software de laatste updates heeft gekregen.


Dit kan heel basic, door de goede info over watergift en bemesting, een duidelijke manual en onze app, of heel intensief, met behulp van ons Greencare team.

Wil je helemaal geen onderhoud, kies dan voor een vol-automatische wall of een moscreatie zonder omkijk.  


Crew & Company - History

Smart green air - indoor air improvements by plants & techs - smart greenwall systems

SAVE UP TO 70%

Smart green air - indoor air improvements by plants & techs - smart greenwall systems

Save up to 70% on Oxygen Walls

   LIMITED STOCK

In onze webshop kan je terecht voor diverse luchtzuiverende planten, handgemaakte keramiek, een DIY Oxygen Wall pakket in diverse formaten, al dan niet voorzien van de Smart Wall technologie of Take cAir display en sensoren. Bij aankoop ontvang je een manual en handleiding, maar onze teamleden staan ook klaar om je enkele uren mee op weg te helpen.


Wil je liever aan de slag met je collega's of vrienden, boek dan in de shop je green-team / dream-team workshop of team-building en help op een interactieve manier aan een beter binnenklimaat op kantoor of thuis.

2009

2014

2017

2021

2023

Na een studie grafische vormgeving en urbanisatie start Marieke met designstudio Ecoventions, op de grens tussen kunst, natuur, ecologie, ontwerp en openbare ruimte ontstaan vele projecten.

Na enige jaren is het tijd om fysiek van start te gaan, winkel NADA - Nature & Aquarium Design Antwerp, opent de deuren. Op enkele jaren tijd groeit de zaak tot dé plek in de stad voor unieke en kwalitatieve producten en advies rond groen, planten en aquaristiek.

MOSMUUR ontstaat als de nieuwe bedrijfstak van NADA als antwoord op de toenemende vraag naar interieurprojecten met planten en groen. Na enkele jaren worden meer dan 500 succesvolle projecten gerealiseerd met mos, verticale of hangende tuinen en groen.

Na 5 jaar als zaakvoerder van NADA en als CEO van Mosmuur start Marieke met een nieuw fysiek bedrijf: Groenwand, voor next level projecten en online:  mosmuurshop

In 2022 start het Gambia Waterwell project (non-profit, organic farm) en in mei lanceert Marieke in Albanië het MossMasters project voor de globale markt - productie van high-end duurzame mospanelen - en verovert de Balkanmarkt met innnovatief groen en mos.